Zahrajte si politiku ještě dnes – vyhrajte skutečné peníze

Od vynálezu sázení před více než 2000 lety se praxe rozšířila a zahrnuje více příležitostí. Politika je po stovky let jedním z nejdůležitějších témat, o které se lidé starají – protože utváří nás, naši budoucnost a náš svět.

Kromě sportu mohou hazardní hráči také předvídat výsledky populárních politických událostí a na oplátku vyhrávat peníze. Co je tedy politické sázení? Je legální hazardovat s politickým vývojem? Pokud ano, jak na to? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky najdete ve čtení.

Zahrajte si politiku ještě dnes – vyhrajte skutečné peníze
Co je to politické sázení?Jak sázet na politikuPolitické sázkové stránkyPolitické tipy na sázeníZodpovědné hraní
Jakub Svoboda
WriterJakub SvobodaWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Co je to politické sázení?

Co je to politické sázení?

Jak název napovídá, politické sázení zahrnuje předpovídání výsledků velkých politických soutěží, jako jsou všeobecné volby ve Spojeném království, prezidentské volby v USA a další.

Ale bookmakeri nevytvářejí pouze politické sázkové kurzy na primární volby. Sázející mohou také získat trhy, jako například kdo kandiduje na jakou funkci, účastníci debaty, trvání debaty a další. Stručně řečeno, existuje nepřeberné množství trhů s politickým sázením, které lze využít.

Mezitím je konvenční moudrostí, že politické sázení je relativně nedávný vynález. Pravdou ale je, že politické sázení má především v západních zemích bohatou historii.

Jeho kořeny sahají až do 16. století v Itálii a 18. století ve Spojeném království. V USA bylo politické sázení tak převládající v období před rokem 1860. V roce 1960 uzavírali bookmakeri v Nevadě velké sázky na nadcházející americké prezidentské volby. Vidíte, politický hazard není nic nového.

Je volební sázení legální?

Ano, sázení na politická obvinění je 100% legální. Je však životně důležité uzavírat sázky na renomované bookmakery, jako jsou ti, kteří jsou zde uvedeni. Například v USA více než 20 států legalizovalo sportovní sázení, takže politické sázky jsou v těchto oblastech naprosto legální.

Ještě lepší je to v Evropě, kde většina zemí nedávno přehodnotila své zákony o sázení tak, aby zahrnovaly online sportovní sázení. Celkově je sázení na jakoukoli příležitost legální v závislosti na tom, odkud hráč pochází.

Co se ale stane, když je sázení v nějaké zemi nezákonné? Nebojte se; sázkaři v takových jurisdikcích mohou stále sázet na nejlepší offshore bookmakery.

Tito mezinárodní bookmakeri přijímají zahraniční hráče za předpokladu, že projdou procesem KYC (Know Your Customer). Nejlepší mezinárodní sázkové kanceláře jsou také licencovány a regulovány uznávanými orgány, jako je Britská komise pro hazardní hry (UKGC), Maltský úřad pro hazardní hry (MGA) a Švédský úřad pro hazardní hry.

Co je to politické sázení?
Jak sázet na politiku

Jak sázet na politiku

Po přečtení až sem je zřejmé, že chcete vsadit na politické výsledky, jako jsou americké prezidentské volby v roce 2024. Naštěstí mnoho licencovaných bookmakerů nabízí hráčům senzační sázkové kurzy. Volební rekvizity jsou velmi podobné tradičním kurzům dostupným na jakákoli daná sázková stránka.

Níže jsou uvedeny některé standardní politické rekvizity, na které si dát pozor:

  • Kdo vyhraje volby?
  • Kdo bude běžeckým kolegou "X"?
  • Provazuje kandidát „X“ Clintonovi nebo Obamovi?
  • Jak dlouho potrvá debata mezi X a Y?
  • Která strana bude mít lidové hlasy?

Nyní, když znáte některé běžné politické sázkové trhy, pokračujte a vytvořte si účet u legální sázkové kanceláře. Chcete-li to provést, vytvořte si účet, vyzkoušejte bonus a vyberte si politickou událost, na kterou chcete vsadit. Před podáním sázky se však naučte číst kurzy. Naštěstí o tom bude tato stránka dále diskutovat.

Jak číst volební sázkové kurzy

Čtení politických sázkových kurzů je docela jednoduché. Kurzy jsou v závislosti na vaší jurisdikci k dispozici v desítkovém, americkém nebo zlomkovém formátu.

Desetinné sázkové kurzy jsou běžné v Evropě a Asii, zatímco sázkové kanceláře v USA a Kanadě používají americké kurzy. A konečně, sázkaři často narážejí na zlomkové sázkové kurzy ve Spojeném království a Irsku.

Například sázkař ze Spojeného království může nabízet kurz 2,51 na vládnoucí Konzervativní stranu, aby vyhrála bouřlivě vypjaté parlamentní volby proti liberálním demokratům. Nyní, v tomto případě, pokud sázkař vsadí 10 $, aby vládnoucí strana udělala potřebné, skončí se ziskem 15,1 $, pokud vyhraje (10 x 2,51 $).

Pokud jde o americké kurzy, sázkař může nabídnout -150, aby Joe Biden vyhrál nadcházející prezidentské volby. Na druhou stranu, Kanye West má na výhru +150.

Pokud tomu tak je, musí sázkař vyhrát 150 $, aby Biden vyhrál a získal 100 $. Mezitím sázka 100 $ na Kanye Westa může přinést zisk 150 $. Pamatujte, že záporné (-) kurzy představují favority, zatímco kladné (+) jsou smolné.

A konečně, bookmaker může nabízet řádky ve zlomkových kurzech, alias britských kurzech, alias britských kurzech. Držte se prvního příkladu výše a předpokládejme, že šance na vítězství liberálních demokratů je 6/1. Pokud ano, znamená to, že úspěšná sázka 10 USD zaručuje zisk 60 USD včetně vkladu 10 USD. Stačí vynásobit sázku čitatelem a poté vydělit jmenovatelem. Poté přidejte celkový vklad, abyste zjistili svůj vítězný potenciál.

Jak sázet na politiku
Politické sázkové stránky

Politické sázkové stránky

Co dělá perfektní web pro politické sázky? Existuje specifické kritérium pro vyhledávání a výběr nejlepších stránek pro politické sázky. Zde jsou ty nejběžnější:

  • Licencování a regulace: Stejně jako při výběru tradiční stránky s hazardními hrami by při výběru stránky s politickým sázením měla být hlavní prioritou licence. Před uzavřením volební sázky v jakékoli sázkové kanceláři se ujistěte, že stránka má dobrou pověst jako stránky propagované na této stránce.
  • Bezpečnostní protokoly: Toto je další faktor, který zvyšuje důvěryhodnost stránek s hazardními hrami. Kromě držení platné licence musí být zabezpečená sázková stránka šifrována SSL, aby byla zajištěna maximální bezpečnost dat. Opět platí, že většina doporučených webů zde zaškrtne toto políčko.
  • Sázkové trhy a kurzy: Politické trhy nejsou jen tak nějaké jiné sázkové trhy. Nejlepší bookmakeri se proto musí tvrdě snažit poskytnout co nejvíce trhů. Také kurzy musí být pro hráče přátelské. Chcete-li to zajistit, před vstupem do sázkové kanceláře prozkoumejte okolí a porovnejte si kurzy.
  • Bonusy a propagační akce: Díky celé řadě možností, ze kterých si můžete vybrat, se nevyplatí připojit se k bookmakerovi, který nenabízí pobídky. Nejlepší stránky pro politické sázky by měly nabídnout novým hráčům sázky zdarma a bonusy za vklad. Loajální hráči také musí využívat pobídek, jako jsou časté slevy a bonusy za vklad.
  • Služby zákazníkům: Ujistěte se, že sázková kancelář nabízí nejmodernější podpůrný mechanismus. Tým podpory by měl být dostupný na telefonu, e-mailu, živém chatu nebo sociálních sítích. Také by měly být dostupné 24/7 a ve více jazycích. Navíc je vyzkoušejte jedním nebo dvěma dotazy, abyste viděli, jak rychle reagují.
Politické sázkové stránky
Politické tipy na sázení

Politické tipy na sázení

Zajímavé je, že v politických sázkách neexistuje dobrá ani mizerná sázková strategie. Některé systémy se však postupem času ukázaly jako účinnější než jiné. Nejprve kopejte hluboko, abyste odhalili skutečnou situaci na zemi. Například politické zprávy na CNN se mohou lišit od toho, co je k dispozici na BBC. Je známo, že mezinárodní zpravodajské kanály mají politické sklony. Prozkoumejte tedy důkladně několik zdrojů.

Za druhé, používejte politické průzkumníky uvážlivě. Je to proto, že tyto průzkumy mohou být zkreslené v závislosti na zdroji. Pamatujte, že nejspolehlivější průzkumy ukazují přesnou situaci tak, jak se děje. Pokud je to možné, použijte místní průzkumníky, pokud jsou obecně přesnější. Celkově je důležité, kdo byl dotazován a kdo průzkum provedl.

Především si stanovte rozpočet na hazardní hry a za všech okolností jej respektujte. Tady je ta věc; omezením částky, kterou chcete vsadit během dne, týdne nebo měsíce, jsou prohry méně bolestivé a výhry jsou ještě sladší. Jde o to, připojit se k šílenství politického sázení s vědomím, že prohry jsou častější než výhry. A samozřejmě nehonit ztráty, protože konečný výsledek je předvídatelný.

Politické tipy na sázení
Zodpovědné hraní

Zodpovědné hraní

Ať už sázíte na politiku nebo jakoukoli jinou událost, odpovědné hraní je nutností. Jaké další triky tedy kromě vyčlenění limitu na útratu platí? Pro začátek si stanovte časový limit, protože hazardní hry mohou být časově náročné. Je možné strávit hodiny sázením bookmakera, dokud váš bankroll nezkrachuje. V takovém případě sázkaři riskují nejen závislost na sázení, ale i bankrot.

Vyhněte se také hazardním hrám pod vlivem drog nebo depresím. Depresivní hráči jsou známí tím, že dělají iracionální a nerozumná sázková rozhodnutí. Navíc sázení pod vlivem alkoholu nebo drog může zhoršit úsudek. Hrajte tedy pouze tehdy, když je hlava čistá od jakýchkoli stresujících myšlenek nebo vlivů.

A konečně, nesázejte na to, abyste se tím uživili. Je známo, že politické soutěže přinášejí nepředvídatelné výsledky, stejně jako jiné formy hazardu. Investice jmění do sázkového trhu vás tedy pravděpodobně na konci toho všeho nechá na mizině a ve stresu. Takže vsaďte malé a užijte si show, jak přicházejí.

Zodpovědné hraní
About the author
Jakub Svoboda
Jakub Svoboda
About

S bystrým porozuměním hraní a hlubokou láskou ke svým českým kořenům Jakub mění krajinu online casinových průvodců tím, že do nich vnáší místní kouzlo a univerzální půvab. Jeho zručná lokalizace přináší srdce České republiky na obrazovku každého hráče.

Send email
More posts by Jakub Svoboda